simsremmen - En blogg om sims

Senaste inläggen

Av Emma - 15 februari 2013 20:11

Haloj!


Jag tänkte bli lite inspirerad av våren och fixa ny design till bloggen... Även om det inte är vår på ett tag!

Jag har iaf gjort i ordning (just nu) tre headers, och eftersom det inte är meningen att jag ska njuta av bloggens utseende, så får ni ta och säga vad ni tycker!


Den första:

 

Det kommer inte vara grön bakgrund, utan "bakgrunden" till hela sidan (får se vad det blir). Hoppas ni gillar den här... Blev ganska nöjd själv, fast jag kunde inte hitta några bilder som jag inte använt (och jag vet att ni sett alla utom två).

Här är nummer två:

 

Den enklaste... Den är ganska tom, men den kändes väldigt vårig....

Den tredje:

 

Den här har jag jobbat längst med, men jag är inte säker på att den blev bäst..!

Den här kommer inte heller ha grön bakgrund.


Jag tänkte starta en omröstning där ni kan rösta på vilken ni tycker. Nej, på måndag eller söndag gör jag det, för då kanske jag har gjort fler! Än så länge får ni nöja er med kommentarsfältet!!!   


Igår var det förresten livesändning, där de visade lite mer om Island Paradise och svarade på en del frågor om Universitetsliv. För er som missat den tryck >>>HÄR<<<

Husbåten var cool!!! Och det såg kul ut när han styrde den! Det där allt-i-ett-badrummet var också cooooooolt! Vad tycker ni? Fast det var trist att vi inte fick senär de spelade Universitetsliv!


Nu får ni önska mig... hm... god tur, för jag har nämligen fixat så att EA vet vad jag har för lite problem... Jag hittade nämligen inget annat. Kanske inte så intressant för er, men jag kommer inte starta sims förrän alla är installerade... Jag är nämligen lite rädd för att det kommer bli missbildat utan den   

Tänk om det ändå blir missbildat..!   

Detta kanske påverkar er lite mer...


Okej, då är det dags   


Ses!

Hajsvajs

länge!ANNONS
Av Emma - 14 februari 2013 16:11

Haloj alla gladisar!


Här sitter jag som en gladis i vinterjacka o koll på klockan (ska iväg snart).

Jag är tillbaka efter mitt ofrvilliga avbrott! Alltså: INTERNET ÄR TILLBAKA!

Vi hade en elektriker här som fixade det! Woho! Sprag runt som en galning i en kvart!

Det betyder att det blir en lite utmaning för mig, men det blir trevligt om jag får arangera den först! :)

Jag fick ett värdefullt tips av Emilia. Tryck HÄR för att komma till hennes blogg. Hon tipsade mig om att gå in på Orgin, hoppas det funkar!

TACK IGEN FÖR TIPSET EMILIA!

 

För tillfället har pappa snott USB-stickan med bilderna på (upptäckte det nu), så det finns bara gamla bilder som jag redan laddat upp...


Ses!

Hajsvajs

länge!

ANNONS
Av Emma - 12 februari 2013 10:00

Haloj!Ja, jag tänkte medela er om att det inte var min kära dators fel att jag var utan intarnet, utan vårta konstiga internetkontakter. Hela huset är utan internet, men det är bara jag som använder det... Alla andra har trådlöst, men det kan inte jag ha! :(Detta upptäcktes igår, då jag fyllde år och fick en dator. Då var det najs att fylla år, men jag är och var sjuk hela dagen. Väldigt najs alltså. Feber och rinnande näsa. Det är anledningen till att dett inlägg publicerats 10.00Pga att jag fick en dator, behövde jag instalera om alla simsspel. Då skulle såklart licenskoden till Rampljuset vara borta! Om någon råkar veta om jag kan få tag i den i min gamla dator elr något sånt, vore det bra! Som tur är, använder jag inte Ramljuset mest, men jag gillar grejorna...Önska mig lycka till med letandet, för mitt rum är inte det mest städade rummet iaf... Ses! HajsvajsSåLänge!Ps. Det kommer ingen bild för det går tydligen inte på den här grejen. Ds.

Av Emma - 30 januari 2013 06:34

Haloj!
Som det står i rubriken är jag utan internet. Eller min dator är det. Jag skulle kunna ta någon annan dator, men jag har inte koden till någon o min dator är ensam om Sims. :)
Iaf är det nåt fel, så min räddare blir naturligtvis mobilen XD.
Yup, det var det jag ville berätta!
Så det kommer nog inge fler inlägg förän datorn har internet eller om ni behöver veta nåt akut!
Ses!
Hajsvajs

länge!

Bilden nedanför har jag tagit med mobilen när jag spelade hos min kompis!

Av Emma - 21 januari 2013 18:10

Haloj!

Först vill jag be om ursäkt  för icke-bloggande under granska lång tid. Eftersom jag precis startat den här bloggen, så kommer det ta ett tag innan jag kommer igång, men jag jobbar på det! Det kommer troligtvis komma ungefär 2 inlägg mån-tors och så 2 till fre-sön. Det är i alla fall vad  jag satsar på! Fast det är troligen inte precis så det koommer bli...

I alla fall tänkte jag att ni skulle få lite mer att läsa, så varför inte några dagars utmaning? Ni har säkert läst Fantas eller Emilias (tryck på deras namn för att komma till deras) 30 dagars utmaning. Jag tänkte dock göra en egen utmaning, och den kommer troligtvis börja i 1 februari och sluta 28 februari. Om jag kommer på tillräckligt många frågor och så alltså. Jag tänkte på nåt mer... Jo, jag gör en kortare än dem, för jag är inte säker på att jag orkar så länge (även om det bara är två dagars skillnad). Dessutom passar det bra med en månad och om ett litet tag, för jag tänkte nämligen att NI skulle få fråga lite frågor i kommentarerna, i frågelådan eller så kan ni mejla mej (simsremmen@gmail.com)!

Ses!

Hajsvajs

länge!

 

Random bild...

Av Emma - 14 januari 2013 10:42

Haloj!

Idag är jag hemma och sjuk   

Väldigt trist, men då hade jag tänkt berätta lite nytt istället.

  1. "Emma" i min Historia ska få byta namn eftersom hon från början var tänkt att vara lik mig (jag heter Emma) och det var inte heller tänkt att bli en historia av hennes familj. Numera ska hon heta Jonna.
  2. Jag ska får en ny dator när jag fyller år (11 februari) eftersom min storasyster fick en ny dator när hon fyllde 12. (Snart spelar jag sims efter reglerna, yeay!) Iaf betyder detta att mina sims grejor kommer försvinna   tillsammans med allat annat i min kära dator   
  3. Nu kommer lite bilder från när jag spelade i lördags med min syster!

 

Detta ska föreställa min syrra, eller det är hennes sim... (Det hon har på sig är jobbkläderna, fast min syrra jobbar faktiskt inte irl...)

 

Detta ska föreställa min sim (insirerad av mig) och en hund (okänt namn, jag känner mig lite dålig på de här med namn faktiskt...)

 

Min sim och hunden igen...

 

...och ingen!

 

Min systers sim, i rätt kläder!

 

Köket!

 

Min sim som står och målar i sitt och hundens rum

 

Hunden i sitt och min sims rum (mot andra sidan av rummet än den där uppe^)

 

Hej på dej med!

 

Kram!!!

 

Jaha... Hej igen!

 

Hehe, ÄLSKAR verkligen den här bilden... Min sim kanske borde bli modell?

 

Pölen verkar rolig... Hoppas han inte förväxlat den med något annat...

 

SMÄLLARE! Nytt för Årstider! Pappan fick åka och handla...

 

Familjen fick flytta när det blev vinter...

 

Är inte standen möjligtvis lite för gul för att vara vinter... 


Ja, det var mina bilder!

Ses!

Kanske till och med lite senare idag!

Hajsvajs

länge!


Av Emma - 9 januari 2013 19:35

Haloj!

Missade livesändningen igår för jag var o köpte skriskor. J*kla dumma lärare som meddelar att det är skriskor på gympan dagen innan! Jag har istället suttit i mitt rum sen jag kom hem o tittat (jag reste mig för att äta middag EN gång). Inget TS3 "Fan" har säker missat att han (vad-han-nu-än-hette som precenterade hela grejen) berättade om TRE FLER SPEL förutom University Life och 70, 80 o 90-grejen.

Jag hade inte föreställt mig att Univerity Life (någon som vet vad det ska heta på svenska? Universitetsliv borde det väll heta?) skulle vara så. Vad jag kommer ihåg av TS2 var att det inte fanns något annat än det där huset som man bodde i (rätta mig om jag har fel), och att man hade pytterum för en person. Det var ett tag sen TS3 kom ut nu. Vänta lite, ska kolla. Nähä, det ville dem inte tala om... Jag tror jag var åtta när jag började spela o jag fyller 12 snart, så 12-8=4 2013-4=2009. Sims kom ut 2009! Herregud vad längesen!

Iaf så berättade han-som-jag-inte-kommer-ihåg-namntet-på som sagt om tre andra spel. Ett av dem var Island paradise, som man ska kunna åka båt mellan olika öar/världar. Vad jag förstod skulle man också kunna bygga sin egen båt och kunna bo på denna.  

Ett annat var ett prylpaket som de inte hade kommit på namn ännu, jag kom inte ihåg vad det var i... Sedan kom det (för mig iaf) största avslöjandet! Ett framtidsexpantionspaket! Vem vill inte ha det? Hela livesändningen var otroligt kul att kolla på och ni som inte sett den ska trycka >>>HÄR<<< för att se den!!!


Ses!

Imorgon kanske jag gör ett inlägg om University Life!

Hajsvajs

länge!

Av Emma - 5 januari 2013 16:03

... men hemma bäst.

Haloj förresten!

Nu är jag hemma! Just nu hade jag tänkt skriva "manus" till historien + hitta på ett namn till den. Mina historier brukar ofta gå sina egna vägar kan man säga ... Kanske en till anledning till att jag är dålig på att komma på namn.

I alla fall så mistänker jag att alla känner till att EA troligtvis kommer släppa "The sims 3 university life" senare i år. 

Jag har försökt kolla livesändningen, men jag gissar (och tror) att ni redan vet att det inte fungerar. Här kommer lite bilder iaf.

         

Det är faktiskt rätt kul, för jag spelade Sims 2:s motsvarighet (glömt vad det heter) hos min kompis precis innan sims 3 kom ut, och då pratade vi om hur vi trodde att TS# skulle bli. Vi fantiserade om att det skulle finnas vägguttag & sånt. Iaf så tyckte jag att det var jättekul (med sims 2 då), så jag tänkte att det skulle bli jättekul om de gjorde en i sims 3 sen. Jag  längtar JÄTTE-JÄTTE-JÄTTE-JÄTTE-mycket tills det kommer ut! riktigt trist att man inte kan se livesändningen ännu. Jag har faktiskt upptäskt att man kan se den 8 januari, eller snarare gissat mig till. Aja, nu ska jag skriva mitt "manus", så...

Ses!

Hajsvajs

länge!


Presentation


Hej!
Kul att du hittat till min blogg!
Den här bloggen handlar om sims 3 &sånt.
Hoppas du vill läsa den!

Frågalåda - Fråga mig!

5 besvarade frågor

Undrar du något? Det är bara att fråga på! Jag svarar så fort och gott jag kan! Om du av någon anledning inte vill att din fråga ska komme upp på bloggen kan du alltid mejla mig på simsremmen.gmail.com, där jag också svarar så fort ogott jag kan!

Omröstning

Vad önskar du att man kunde göra i sims?
 Flyga
 Bli osynlig
 Stå på händer
 Ha tre eller fler olika jobb
 Ha en familj som bor på olika tomter, men styrdes samtidigt
 Komma in i grannlägenheterna när du bor i en lägenhet
 Spela utan buggar
 Något annat
 Vet inte
 Det är bra som det är
 Spelar inte ens sims

Sök i bloggen

Mejl!

Vill du mejla mej frågor istället för att skriva frågorna i frågerrutan där alla kan se dem?

Behöver DU hjälp med något på DIN blogg?

Vill DU ge mej ett tips, eller vill DU att vi ska göra länkbyte? Mejla mig om vad du vill simsremmen@gmail.com

 

Gästboken ♥

Besöksstatistik

Nedräkning

Do you not understand this?

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2013
>>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Regler

Visst ska en blogg egentligen inte behöva några regler?

Det är vad jag tyckt förrut, men nu har jag förstått att det inte är så.

1. Du får aldrig, aldrig skriva något elakt eller kränkande riktat mot någon annan.

2. Du får gärna skriva vad du tycker, men fundera först, kan jag skriver få en negativ effekt? Varför i så fall?

3. Om du ser en kommentar du irriterar dig på behöver du inte skriva något otrevligt tillbaka, jag fixar det! Om du märker att jag inte tar bort kommentaren eller säger till den som skriver något taskit kan du alltid mejla mig!

3. Skriv inte kommentarer eller liknande med bara reklam för din blogg, om du vill göra det kan du passa på när du har en fråga eller liknande!

4. Tala om för mig att du lånar/tar mina bilder så att jag vet det! Du får gärna skriva att det är mina också!

Andra simsbloggar

RSS

Följ bloggen

Följ simsremmen - En blogg om sims med Blogkeen
Följ simsremmen - En blogg om sims med Bloglovin'
Cloudy With A Chance Of Sun

Kompisars bloggar

♥ The Sims 3 ♥ ♥ The Sims 3 ♥ ♥ The Sims 3 ♥ ♥ The Sims 3 ♥ ♥ The Sims 3 ♥ ♥ The Sims 3 ♥ ♥ The Sims 3 ♥ ♥ The Sims 3 ♥ ♥ The Sims 3 ♥ Myspace Falling Objects ♥ The Sims 3 ♥ ♥ The Sims 3 ♥ ♥ The Sims 3 ♥ ♥ The Sims 3 ♥ ♥ The Sims 3 ♥ ♥ The Sims 3 ♥ ♥ The Sims 3 ♥ ♥ The Sims 3 ♥ ♥ The Sims 3 ♥ ♥ The Sims 3 ♥ ♥ The Sims 3 ♥ ♥ The Sims 3 ♥ ♥ The Sims 3 ♥ ♥ The Sims 3 ♥ ♥ The Sims 3 ♥

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se