simsremmen - En blogg om sims

Senaste inläggen

Av Emma - 31 december 2012 08:13

Haloj!
Nu är jag i fjällen som jag skrev förrut. Det betyder att jag inte kan spela sims och därför inte simsblogga.
Det här blir lite kort känner jag, men jag kan inte lägga in någon bild eftersom jag skriver från mobilen. Vi tog inte med oss någon dator med sims (vad jag vet har maamma o pappa inte sims på sina datorer).

Idag är det ju nyårsafton, så gott nytt år på allihopa! (Och så lovvar jag mer bloggande 2013!)
Ses!
Hajsvas

länge!

ANNONS
Av Emma - 25 december 2012 18:57

Haloj på er alla!

Jag vet att jag inte bloggat på flera veckor, men jag har haft det stressigt med att köpa julklappar. Nej man helt ärligt har jag inte spela sims, och man kan ju inte simsblogga om man inte känner för att spela sims. Jag hade tappat simslusten helt i väntan på TS3 Årstider.

Som ni antagligen fattar nu (kolla rubriken), så har jag fått Årstider nu! Det är jättekul, för er som inte har det. Jag har inte tagit några bilder eftersom datorn vägrar spara ibland. Hittils har jag gjort en familj, min syster har byggt huset (det är nästan det enda hon gillar med sims) och så har jag spelat två dagar på familjen som inte blev sparade. Dagarna alltså! :)

I alla fall satsar jag på att börja blogga mer efter nyår eftersom jag ska åka till fjällen någon dag över nyår... Vet inte riktigt när jag åker och kommer hem. XD

 

Känner mig lite så faktiskt... Han inte fota när jag spelade förut (hade fullt upp att upptäcka), så det fick bli en gammal bild!

 

Ses!

Hajsvajs

länge!

ANNONS
Av Emma - 14 december 2012 16:53

Haj haj allihop!

Jag vet att jag inte bloggat sen måndags, men jag har inte riktigt kunnat.

Mammas laptop-skärm gick sönder i måndags, så hon "lånade" skärmen till min statitionära dator. Och nu så har jag "lånat" tillbaka den.

Men nu kommer lite bilder från när jag spelade i måndags!

 

En vilhäst...

 

Cleo (hunden, ni vet) försöker kolla ut genom fönstret.

 

Cleo igen. Denna gång i gympoolen.

  

Inne i skolbussen. "Vår busschauhför (stavning?), Vår busschaufför, är en man med glatt humör..."

 

Min sim är på vacsinuppdrag... Tänker bara på livmorderhalscansersprutan... Ursch!

 

Det var alla mina bilder (eller jag har fler, men ni ska inte kunna lista ut vad som ska hända i min historia..)!

Ses!

Hajsvajs

länge!

Av Emma - 10 december 2012 16:30

Hajloj!

Först vill jag säga att jag har tänkt blogga förrut, men det har inte blivit av eftersom jag inte kan på torsdagar (aktivitet), vi skulle tydligen till stan i fredags (okänt), och nu är ju lördag söndag måndag (när jag började göra det här inlägget var det lördag..!). Idag I söndags var jag varit med min klass på en "julmarknad" som min klass ordnat!

Jo, nu hade jag tänkt göra en lite intro/prolog till min historia! Eftersom jag inte kan bestämma vad den ska heta så får den heta "Historia" så länge.


   

Vad Historien kommer heta kommer stå ovanför hunden! (Jag kanske byter bilden över huvud taget sen, vad tycker ni?)


 

Jag visste inte varför vi skulle flytta, bara att mamma ville det. Av någon anledning. Numera flyttar vi ofta, men bara i samma stad. Nu skulle vi plötsligt flytta ut på landet, till en helt annan stad. Det kändes konstigt, jag är väldigt blyg av mig så jag kände på mig att jag inte skulle få så många vänner.

 

Huset vi skulle flytta till var ganska stort jämfört med vår gamla lägenhet i Bridgeport (stavining?). Det hade tre rum + kök o badrum. Mamma hade planerat att jag skulle få ett eget rum som jag skulle få bestämma hur det skulle se ut. De två andra rummen skulle vara mammas rum och ett "hobbyrum", som troligtvis skulle vara till datorer och sånt.

 

Det fanns inga möbler i det nya huset. Mamma åkte och köpte sovsäckar till oss. Hon sa att hon skulle köpa sängar snart, men jag visste ju att hon ljög. Vi skulle få sova i sovsäckarna tills hon hade fått ett jobb.

 

På morgonen var det jag som fick laga frukost. Jag minns det eftersom köket var uruselt. Det skulle byts ut för länge sedan, men jag sa ändå inget till mamma.

 

Vi åt under tystnad. Den enda konversationen vi hade var:

- Idag går jag och köper en dator.

- Ska inte du skaffa ett jobb först?

- Jo, men vi behöver en dator. Jag skaffar ett jobb i eftermiddag.  

När jag kom hem hjälpte mamma mig med läxan.

- Har du skaffat något jobb mamma?

- Ja, men det vore bra om du också kunde skaffa ett jobb.

- Varför?

- Jag vill inte att du ska vara här ensam hela dagarna.

- Okej då mamma. Var ska du jobba?

- På sjukhuset, det visste du väll?

- Ja, men jag tänkte bara.

 

Senare på kvällen såg jag att mamma satt vid den nya datorn. När jag kollade närmare såg jag att hon satt och hackde någons dator.

-Va? tänkte jag. Ska hon börja hacka datorer nu också, men jag lät bli att fråga. Det var säkert för pengarna.

 

Sen hände något. Mamma ville plötsligt flytta igen. Den här gången till andra sidan stan. Jag ville igentligen inte, men vad skulle jag göra?

Desutom försökte hon förtfarande få mig att jobba.

- Jag förstår inte varför jag ska jobba!

- Jag vill att du jobbar, så att du vet hur man känar pengar tills du blir stor.

- Så sa du inte förrut.

- Nej, men det var det jag menade.

- Säkert.

Vi fortsatte bråka ett tag, men jag förstod att hon skulle vinna till slut.

 

Huset var ganska fint, fast det var mindre än det förra. Det fanns bara två rum, ett kök och en toa. I det ena rummet fanns det en dubbelsäng som mamma och jag skulle sova i. Det andra rummet satt ihop med köket, så man ville inte direkt sova där, inte jag i alla fall. Mamma lovade naturligvis att det skulle bli en vägg där, så jag kunde sova i ett eget rum sen. För ovanlighetens skull höll hon vad hon lovade, men jag fick fortsätta sova i en sovsäck.

 

Efter flytten blev mamma konstig. Hon var borta jätte-ofta  hon blev jättearg så fort de ringde från affären där jag jobbade och sa att jag missat en kvart av min arbetstid. Jag blev helt enkelt tvungen att göra nåt åt allt. Först sa jag upp mig på jobbet, jag orkade ju inte mer. Sen ville jag göra nåt åt ensamheten. Då kom jag på det. Jag skulle skaffa en hund.

 

En dag när jag kom hem hände något hemskt. Eller hemskt är fel ord. Förvånadsvärt är mer rätt. Det som hände var att jag hittade mamma och en "kille" som stod och h*å*n*g*l*a*d*e* i det som skulle bli mitt rum.

Det första jag tänkte var "VARFÖR?". Det andra jag tänkte var "NU ÄR JAG ENSAM". Det tredje var "HUNDEN". Hunden. Den skulle rädda mig. När jag tänker på det nu, efteråt, är att jag kanske överreagerade lite. Lite. Väldigt lite.


 

Men det var bara början. Jag visste inte att det skulle gå SÅ långt. Jag hittade dem flera gånger då de trodde att de var ensamma. Det var jobbigt. Tur att jag hade hunden. TUR ATT JAG HADE HUNDEN.

 

"Hunden" är stor nu. Det känns bra. När jag är borta kan hon/han gå ut och ta en promenad om hon/han vill, vakta huset, eller bara slappa som hon/han brukar. Jag älskar henne/honom.

 

Numera bor "gubben" i stort sett hos oss. Fast jag vet att mamma och han planerar att vi ska flytta hem till honom. Det kommer bli jobbigt, men "så är livet" som mormor brukade säga. Just de mormor. Det kanske var därför mamma blev så arg på mig jämt var så arg på mig när jag missade jobbet. Hon var nog ledsen. Mormor och mamma hade bråkat för flera år sen, och bråket blev aldrig löst. Precis innan vi flyttade hade mormor dött, och mamma var nog arg på sig själv eftersom de inte pratat på flera år. Mmm... Så var det nog...

 

 

Då var "introt" slut. Jag vet att det är lite konstigt under bilden med hunden, men jag har glömt vad den heter och om det är en tjej eller kille. Jag lovar att kolla upp det sen! Orkar inte stänga ner allt och starta sims just nu bara.

Vad tycker ni den ska heta NU då? Snälla kommentera!

 

Ses!

Hajsvajs

länge!
Av Emma - 5 december 2012 17:52

Halloj!

Här sitter jag o försöker hitta på ett namn till min Historia!

Namn är inte direkt min starka sida kan man säga...

Mina förslag är:

Vad hände?

Vem är du?

Halvsyskon

Förädaren (dun-dun-duun XD)

Emma och ..? <(Hon heter Emma, tror jag)

Det smäller ju! (Var fick jag det ifrån?)

Önska mig bort...! Eller inte.

Borta! Naj! Jag är hemma!


De var mina förslag! Inte de bästa precis...

OM ni har ett förslag, eller tycker att något av mina verkar passa, så kan ni skriva det i kommerntarerna!

Just de... Passa... Vad den handlar om...

Historien handlar om en tjej som heter Emma (tror jag). Emma bor med sin mamma och de bor i små hus (de flyttar ibland). Emmas mamma jobbar hårt på sjukhus för att pengarna ska räcka. I början jobbar Emma också på deltid, men hon blir bara stressad och får sämre betyg, vilket Emmas mamma inte tycker är bra...


Det är jättesvårt att förklara,eftersom jag inte vill avslöja för mycket, men senare kanske Emma och hennes mamma flyttar till Emmas mammas pojkvän... Kanske, om jag lyckas!


Det var allt för idag!


Ses!

Hajsvajs

länge!

Av Emma - 3 december 2012 17:35

...för att jag inte bloggade i lördags.

Jo, men då hade jag ju glömt en del.

  1. I lördags skulle jag bakade godis med halva klassen eftersom vi ska ha julmarknad
  2. Samma kväll skulle min familj och jag på middag till mina kompisar, och man kan ju inte direkt stanna hemma o spela sims då...

Det tog hela dagen så jag hann inget mer, men den här veckan har jag inte några läxor (än) XD, så jag börja sppa nu...

 

Ses!

Hajsvjs

länge!

Av Emma - 1 december 2012 09:42

Hej hej o gomorron på er allihop!


Idag hade jag tänkt (försöka) spela sims! Iaf nån timme.

Sen kommer det nog lite bilder &sånt. 

Tyvärr har jag inte Sims 3 Årstider, för pappa har gömt det och jag ska få det i julklapp istället!   

När jag får ett nytt sims brukar jag alltid spela lite mycket, kan man säga...


Men iaf så har jag börjat fota (i sims) till en historia!

Fast eftersom jag inte kommit på nåt namn, så får ni nog vänta ett tag!


Ses!

Hajsvajs

länge!

Av Emma - 30 november 2012 17:00

Hej igen!


Jag har gjort en header till bloggen nu! Hoppas nån tyckte den var okej!

Här kommer den: 

 


Jag blev rätt nöjd, fast jag orkade inte starta sims och ta en ny bild eftersom det tar 100 år! Min dator är familjens gamla som är typ 5-6 år... Lite segt alltså.


Ses snart

 

Hajsvajs så länge!


Presentation


Hej!
Kul att du hittat till min blogg!
Den här bloggen handlar om sims 3 &sånt.
Hoppas du vill läsa den!

Frågalåda - Fråga mig!

5 besvarade frågor

Undrar du något? Det är bara att fråga på! Jag svarar så fort och gott jag kan! Om du av någon anledning inte vill att din fråga ska komme upp på bloggen kan du alltid mejla mig på simsremmen.gmail.com, där jag också svarar så fort ogott jag kan!

Omröstning

Vad önskar du att man kunde göra i sims?
 Flyga
 Bli osynlig
 Stå på händer
 Ha tre eller fler olika jobb
 Ha en familj som bor på olika tomter, men styrdes samtidigt
 Komma in i grannlägenheterna när du bor i en lägenhet
 Spela utan buggar
 Något annat
 Vet inte
 Det är bra som det är
 Spelar inte ens sims

Sök i bloggen

Mejl!

Vill du mejla mej frågor istället för att skriva frågorna i frågerrutan där alla kan se dem?

Behöver DU hjälp med något på DIN blogg?

Vill DU ge mej ett tips, eller vill DU att vi ska göra länkbyte? Mejla mig om vad du vill simsremmen@gmail.com

 

Gästboken ♥

Besöksstatistik

Nedräkning

Do you not understand this?

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2013
>>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Regler

Visst ska en blogg egentligen inte behöva några regler?

Det är vad jag tyckt förrut, men nu har jag förstått att det inte är så.

1. Du får aldrig, aldrig skriva något elakt eller kränkande riktat mot någon annan.

2. Du får gärna skriva vad du tycker, men fundera först, kan jag skriver få en negativ effekt? Varför i så fall?

3. Om du ser en kommentar du irriterar dig på behöver du inte skriva något otrevligt tillbaka, jag fixar det! Om du märker att jag inte tar bort kommentaren eller säger till den som skriver något taskit kan du alltid mejla mig!

3. Skriv inte kommentarer eller liknande med bara reklam för din blogg, om du vill göra det kan du passa på när du har en fråga eller liknande!

4. Tala om för mig att du lånar/tar mina bilder så att jag vet det! Du får gärna skriva att det är mina också!

Andra simsbloggar

RSS

Följ bloggen

Följ simsremmen - En blogg om sims med Blogkeen
Följ simsremmen - En blogg om sims med Bloglovin'
Cloudy With A Chance Of Sun

Kompisars bloggar

♥ The Sims 3 ♥ ♥ The Sims 3 ♥ ♥ The Sims 3 ♥ ♥ The Sims 3 ♥ ♥ The Sims 3 ♥ ♥ The Sims 3 ♥ ♥ The Sims 3 ♥ ♥ The Sims 3 ♥ ♥ The Sims 3 ♥ Myspace Falling Objects ♥ The Sims 3 ♥ ♥ The Sims 3 ♥ ♥ The Sims 3 ♥ ♥ The Sims 3 ♥ ♥ The Sims 3 ♥ ♥ The Sims 3 ♥ ♥ The Sims 3 ♥ ♥ The Sims 3 ♥ ♥ The Sims 3 ♥ ♥ The Sims 3 ♥ ♥ The Sims 3 ♥ ♥ The Sims 3 ♥ ♥ The Sims 3 ♥ ♥ The Sims 3 ♥ ♥ The Sims 3 ♥

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se